nettitreffit.jpg

En tiedä mikä muhun on oikein tullut, kun en oo koskaan ennen ollut mitenkään kiinnostunut nettideiteistä ja muusta netin kautta tapahtuvasta flirttailusta. Nyt kuitenkin ilmeisesti tää talvi sai mut sellaiseen olotilaan, että jotenkin päädyin netissä erilaisilla deittisivuille, joissa sitten aloin jopa viestitellä ihmisten kanssa.

Yksi niistä oli Eliittikumppani, johon tein profiilin lähinnä uteliaisuutta. En nyt koe ehkä olevani itse mikään eliittikumppani, mutta kyllä mulle sellainen kelpaisi :) No siellä ne miehet oli selvästi vähemmistössä naisiin verrattuna, ja osa miehistä oli kyllä sellaisia että tuntui että nyt oot kyllä ihan väärällä sivulla. Oli siellä kuitenkin kovatasoisia miehiäkin, ainakin jos kiinnostaa kovasti se status ja miten miehen ura menee. Ei nyt ehkä kuitenkaan se mun sivusto.

Sen jälkeen oon lähinnä kokeillut noita ilmaisia suomalaisia palveluja, ja on ollut ihan hauskaa ja ne on enemmän vastannut sitä mun tarkoitusperää. Siellä on ihmisiä laidasta laitaa, ja kaikenlaista menijää. Miehiä on aika paljon enemmän kuin naisia, ja sen huomaa välillä selvästi että osa on hakemassa enemmän sellaista hauskaa kuin mitään kunnon suhdetta.

Yhdet treffit sain kuitenkin sovittua tän viikon lopulle, joten peukut pystyyn sen suhteen! Vaikutti tosi kivalta ja söpöltä nuorelta mieheltä, jota tuun todellakin tapaamaan oikein mielelläni. Toivotaan että vaan vastaa sitä kuvaa minkä se netissä antoi. Noista ei kuitenkaan koskaan tiedä.